Barça

Recuperació amb visites

Entrenament. El Barça va fer ahir una sessió de recuperació per als titulars contra l'Sporting, i van poder saludar el regatista argentí Santi Lange i el jugador de futbol americà Rob Gronkowski

Després que Luis Enrique anunciés als seus jugadors que la temporada que ve no s'asseurà a la banqueta del Barça, l'equip va tornar ahir a la feina, amb la ment centrada en el partit de demà contra el Celta. L'equip es va entrenar ahir a la ciutat esportiva Joan Gamper després de situar-se líder dimecres a la nit, i ho va fer amb tots els jugadors disponibles –només van faltar els lesionats Aleix Vidal i Jérémy Mathieu–. Els titulars contra l'Sporting van fer una suau sessió de recuperació i, per tant, Luis Enrique també va comptar amb set futbolistes del filial: Marlon, Àlex Carbonell, Aleñá, Kaptoum, Seung-Ho Paik, Marc Cardona i Gumbau.

Després de l'entrenament, els blaugrana van rebre dues visites il·lustres. El regatista argentí Santi Lange, guanyador de la medalla d'or en els Jocs Olímpics de Rio, va conversar amb els seus compatriotes Messi i Mascherano. A més, també hi va ser a la ciutat esportiva Rob Gronkowski, jugador de futbol americà i campió de la Super Bowl amb els New England Patriots.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)