Barça

Cavani, de penal, evita l'ensopegada del PSG

Rival en la Champions. Unai Emery va reservar Di María, Marquinhos i Thiago Motta pensant en la cita de dimecres al Camp Nou

PSG 1 NANCY 0

PSG:Trapp, Aurier, Silva, Kimpembe, Kurzawa, Krychowiak (Matuidi, 46'), Verrati, Pastore, Moura (Draxler, 64'), Gonçalo Guedes (Ben Arfa, 77') i Cavani.NANCY:Chernik; Cuffaut, Cabaco, Diagne, Muratori; Faitout Maouassa, Guidileye, Ait Bennasser (Pedretti 82); I. Dia (Hadji 88), Koura (Busin 69) i Puyo..GOLS:1-0 (80') Cavani, de penal.ÀRBITRE:A. Gautier. Targeta groga a Kompembe (PSG), Maouassa, Dia i Koura (Nancy)

Un gol de penal transformat per Cavani en el minut 80 va evitar que el modest Nancy –16è a la lliga francesa– sorprengués el PSG ahir al Parc dels Prínceps. El plantejament del conjunt parisenc va estar clarament condicionat per la visita de dimecres vinent al Camp Nou, corresponent a la tornada de vuitens de la Champions, i titulars com Marquinhos, Di María i Thiago Motta van quedar fora de la convocatòria del tècnic Unai Emery. Per contra, la resistència del Nancy va obligar el tècnic basc a fer sortir al camp dos referents: Matuidi, tot just arrencar la segona part, i Julian Draxler (64').

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)