Barça

La grada d'animació sí que trobarà a faltar Luis Enrique

Suport a l'asturià. Des de la primera graderia del gol nord es va cantar “Luis Enrique, Luis Enrique!” en el minut 44 i en el minut 85, i es va veure alguna samarreta amb el dorsal 21

Luis Enrique no trobarà a faltar les rodes de premsa a partir de la pròxima temporada, això és evident, però per molt desgast que hagi patit aquests gairebé tres anys que fa que dirigeix el Barça i per molt cansat que estigui, segur que sí que trobarà a faltar viure de prop partits com el d'ahir contra el Celta. Gols, mil detalls de qualitat del trident, bon joc col·lectiu i tres punts vitals per continuar líders. Dolça golejada després del rebombori que ha generat en els últims dies l'anunci de la seva decisió de no continuar a la banqueta el curs vinent. Bomba sense danys col·laterals per ara. Per a tots aquells que dubtaven si el fet d'anunciar ara la no-continuïtat al club podria afectar negativament els jugadors i el joc, ahir va quedar clar que no. Bany i massatge contra el Celta de Berizzo.

Molts ulls estaven posats ahir lògicament en la reacció del públic després de fer-se oficial la notícia. Com era d'esperar, es van sentir crits de “Luis Enrique, Luis Enrique!” al Camp Nou, iniciats des de la grada d'animació, acompanyats, això sí, amb timidesa notable per la resta de l'afició. L'escena es va produir en el minut 44 de partit i es va repetir en el minut 40 de la segona part. Al gol nord es va poder veure també alguna samarreta amb el dorsal 21, però en general és cert que el culer estava ahir més centrat en el bon joc de l'equip.

Ja amb el 5-0, des de la grada d'animació es van sentir crits a favor de la remuntada contra el PSG dimecres vinent i es van mostrar també algunes pancartes amb els missatges “pit i collons!”, “passarem!”, “remuntada!” i “Barça!”. El 5-0 d'ahir contra el Celta és un bon assaig. Això sí, contra el PSG caldrà més conjunció entre una grada d'animació i un públic que continuen caminant per separat en molts moments. Dimecres caldrà més sinergies.

Robert vol algú que conegui la casa; l'estil no es canvia

La cursa per ocupar la banqueta del Barça la pròxima temporada fa pocs dies que ha començat oficialment però ja s'entreveu que serà una cursa de fons. Res indica ara per ara que el nom del relleu de Luis Enrique hagi de confirmar-se aviat. Tot al contrari. El serial d'especulacions durarà. El ventall de candidats és ampli, però paraules com les d'ahir de Robert Fernández a Esport3, en la prèvia del Barça-Celta, estrenyen una mica més el cercle: “És bo que el nou tècnic conegui la casa. La realitat és aquesta, perquè ser el tècnic del Barça és un càrrec especial, tant per la manera d'entendre el futbol com per la metodologia, i per tot el que s'ha de suportar”. A 5 de març, i després d'aquestes paraules, en els primers llocs del rànquing, puja Valverde i baixa Sampaoli, tot i que també és cert que al final del partit va voler matisar les seves declaracions: “No descarto ningú. Abans he volgut dir que el nou entrenador ha de tenir uns coneixements del club, perquè nosaltres l'estil i la manera de jugar no els canviarem”, va puntualitzar en acabar a Movistar Partidazo.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)