Barça

Pancarta gegant i 80.000 banderetes

Conscient de la transcendència que pot tenir l'ambient de les grades del Camp Nou a l'hora d'impulsar una remuntada històrica, el club blaugrana ha preparat diversos elements d'animació que tindran el públic com a protagonista. Un d'aquests elements serà una pancarta gegant (45 x 46 m) que es desplegarà a la grada lateral de l'estadi coincidint amb la sortida de l'equip al terreny de joc i en la qual es podrà llegir: “Tots amb l'equip.” A més, el club distribuirà pels seients 80.000 banderetes per traslladar a tot l'estadi les mostres de suport a l'equip blaugrana i aconseguir que la imatge sigui més impactant.

#johicrec, a Twitter

Més enllà del tifo –paraula italiana que denomina aquestes grans lones als estadis– i de les banderetes, l'espai d'animació, situat a la zona baixa del gol nord, té previst mostrar una altra pancarta, també amb un missatge encoratjador per als de Luis Enrique. Dissabte, coincidint amb la visita del Celta, l'espai ja va començar a exhibir aquests tipus de missatges en pancartes en què es podia llegir #johicrec. Una iniciativa que té voluntat de tenir volada en les xarxes socials.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)