Barça

A París estan advertits

Unes hores abans que el Barça endossés cinc gols al Celta, el PSG signava una ajustada victòria –1-0, de penal– contra el modest Nancy. L'absència de diversos jugadors que dimecres sí que jugaran al Camp Nou va condicionar el duel, però les dificultats que van tenir els d'Unai Emery van ser suficients perquè L'Équipe titulés en la seva portada d'ahir diumenge: “París està advertit”, i especifiqués en el subtítol que el PSG no viatjarà a Barcelona en la situació ideal. En la part baixa, destaca el 5-0 blaugrana amb un: “El Barça s'encén.”

La resposta per contrarestar qualsevol indici de dubtes va arribar des del mateix PSG. D'una banda, Julian Draxler va advertir que “Nombrosos equips han perdut 5-0 al Camp Nou, on se sap que tot és possible”, però no s'imagina aquest escenari dimecres: “Estic convençut que tindrem èxit a l'hora de classificar-nos per als quarts.”

Per tal que així sigui, el davanter alemany indica que “serà important atacar i no només defensar”, alhora que assegura estar “preparat” per fer front al “desafiament”. “No tinc por, al contrari, em sento privilegiat de poder participar en aquest partit”, va afegir en unes declaracions difoses des del compte de Twitter del conjunt parisenc.

Per la seva part, Blaise Matuidi va reforçar el missatge del seu company a l'hora de descartar una desfeta al Camp Nou: “Tenim, confiança en nosaltres mateixos, Respectem el Barça perquè som conscients que és capaç de fer coses importants, però el PSG, també. Ja ho vam demostrar.” El migcampista va advertir que “els primers minuts seran importants”, ja que preveu que el Barça sortirà amb molta intensitat a la recerca d'un gol ràpid.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)