Barça

Juanfran no es mourà

Mercat. El lateral del Deportivo confirma que seguirà al club gallec perquè considera que “seria injust” marxar al gener i reconeix que el Barça va preguntar per ell sense fer una oferta formal

El lateral del Deportivo de la Corunya Juanfran es va tancar la porta ahir a una possible sortida del seu club en el mercat d'hivern. El defensa era una de les opcions que el Barça havia estudiat per tal de reemplaçar Aleix Vidal, lesionat de llarga duració. “Seria molt injust amb el Dépor si marxés ara en la situació viu el club. Al gener ja hi va haver una altra oferta molt bona econòmicament, però la meva intenció era no marxar i la vaig rebutjar. La meva intenció és quedar-me molts anys al Deportivo”, va assegurar.

Juanfran sí que va confirmar que l'interès blaugrana va ser real, però que el pas decisiu per treure'l de la Corunya no el va acabar de fer. Malgrat tot, es queda amb l'orgull d'haver estat sondejat per un equip de la magnitud del Barça. “És un gran elogi, és la repera que un club com el Barça s'interessi per tu. Hi va haver interès, però no una oferta formal. Ho sabia jo i ho sabia el Dépor. Segur que també hi havia altres jugadors, però també sembla que el Barça ha decidit que no fitxarà ningú”, va assenyalar.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)