Barça

“Si algú ho pot fer és el Barça”

Luis Suárez. En declaracions a ‘France Football', el davanter uruguaià es mostra convençut que el seu equip pot capgirar demà el 4-0 amb què el PSG es plantarà al Camp Nou en la tornada dels vuitens de final de la Champions League

Avui la prestigiosa revista France Football publica una entrevista amb Luis Suárez en què el davanter uruguaià es mostra convençut que el Barça pot aconseguir la remuntada contra el París SaintGermain demà a l'estadi. “Encara s'ha de jugar el partit de tornada. Farem tot el possible per donar una altra imatge i perquè la gent vegi com és el veritable Barça. Serà difícil capgirar la situació, però no impossible. Si hi ha un equip capaç de remuntar un 4-0 és el Barça. Tenim la qualitat i el caràcter per sortir d'aquesta situació”, assegura el davanter blaugrana sobre el partit de demà.

Quant a la possibilitat de guanyar alguna vegada la Pilota d'Or, un premi que precisament atorga la publicació francesa, Luis Suárez admet: “Tots els jugadors somiem a guanyar-la alguna vegada”, abans d'afegir, això sí, que “avui dia, hi ha un futbolista que mereix guanyar-la cada any, que és Leo Messi, i un altre que aspira a guanyar-la, que és Neymar”. El 9 del Barça, que s'autodefineix com un futbolista de perfil baix, no escatima elogis per als seus companys de trident: “Leo, Neymar i jo som els primers defenses, amb la nostra pressió. Estem aquí per mirar de recuperar la pilota i per tallar els atacs del rival, per protegir la nostra defensa. Correm amb aquesta idea al cap.”

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)