veu autoritzada

L'únic que pot remuntar un 4-0 és el Barça

Els jugadors han de sortir convençudíssims que es pot remuntar. Contra l'Anderlecht, amb el 0-3 en contra de l'anada, tots nosaltres vam sortir a l'una i vam mantenir la capacitat de lluita fins al final. Aquesta ha de ser l'actitud.

A l'hora d'enfocar el partit de demà, crec que si el Barça marca un parell de gols abans d'arribar al descans les possibilitats de remuntar en la segona part seran factibles. Quatre gols són molts, però cal tenir fe i esperar que Leo Messi marqui les diferències, perquè és vital. Per mi l'únic equip que pot remuntar un 4-0 és el Barça, i crec que si aconsegueix eliminar el PSG serà el campió de la Champions.

Com és lògic, cal plantejar que com abans es marqui un gol, millor. Arribar al descans 2-0 seria idoni, sense oblidar que no es pot encaixar cap gol. Amb el 4-0 registrat en el duel d'anada al Parc dels Prínceps, el PSG potser surt al Camp Nou pensant que ho té fet, com va fer l'Anderlecht l'any 1978. Unai Emery [entrenador del conjunt francès] mai ha aconseguit guanyar al Camp Nou, i potser no l'encerta a l'hora de plantejar el partit de dimecres.

Reitero la necessitat de sortir a totes des del minut zero. És cert que ells tenen bons jugadors al davant i que cal cuidar la defensa, però la preponderància del joc l'ha de tenir la davantera blaugrana.

El factor camp també és clau. Recordo que contra l'Anderlecht l'estadi ens va encoratjar des de l'inici. Si demà el públic és el jugador número 12 hi haurà molt de guanyat.