Barça

La renovació, el millor regal d'aniversari per a Rakitic

Futur lligat. El migcampista croat complirà avui 29 anys i també signarà el seu nou contracte, que s'ampliarà fins al 2021 i augmentarà la clàusula de rescissió fins als 125 milions d'euros

Aquesta temporada, el Barça ja ha fet oficials les renovacions de jugadors clau com Mascherano, Busquets, Neymar i Luis Suárez, i ahir, l'endemà de la remuntada contra el PSG, li va tocar el torn a una altra peça clau del conjunt blaugrana, Ivan Rakitic. Josep Maria Bartomeu ja havia emparaulat amb el croat una revisió del seu contracte si el seu rendiment era l'òptim durant les seves primeres dues temporades, i l'anunci –a final de gener el jugador ja va reconèixer que les negociacions anaven molt ben encaminades– era només qüestió de dies. Avui mateix, quan complirà 29 anys, Rakitic signarà el seu nou contracte com a blaugrana, que s'ampliarà del 2019 al 2021 i que veurà millorades les seves condicions econòmiques i també farà augmentar la seva clàusula de rescissió, que passarà dels 100 als 125 milions d'euros. D'aquesta manera, el migcampista croat, que sempre ha manifestat el seu desig de continuar jugant molts anys al Barça, s'assegura un futur com a blaugrana per almenys quatre temporades més. Si compleix el seu contracte, de fet, l'acabaria ja amb 33 anys.

Peça decisiva en les dues primeres temporades com a jugador del Barça i també en els vuit títols aconseguits pels blaugrana en aquests poc més de dos cursos, Rakitic havia perdut una mica de protagonisme en els primers mesos d'aquesta temporada, però en les últimes setmanes està recuperant el seu nivell habitual, com es va veure contra el PSG. “Ha estat, és i serà un jugador molt important”, havia advertit Luis Enrique fa uns mesos, quan comptava menys amb el croat. El temps i els fets, com prova aquesta renovació, han tornat a donar la raó al tècnic asturià.

PREDICCIÓ COMPLERTA

“Rakitic ha estat, és i serà un jugador molt important”, va advertir fa uns mesos Luis Enrique
Mascherano, Busquets, Neymar i Luis Suárez també han signat aquest curs la renovació

Encara falten Iniesta, Ter Stegen... i Leo Messi

X.S.

Un dels objectius de Robert Fernández des que l'estiu del 2015 es va convertir en el secretari tècnic del Barça ha estat la renovació de les peces clau de la plantilla. “La meva prioritat és mantenir el magnífic equip que tenim”, va assegurar, de fet, l'estiu passat. Tot i que la inflació de la massa salarial no hi ajuda, Robert està complint de moment amb aquesta missió, i els objectius dels propers mesos estan molt clars: tancar les renovacions d'Andrés Iniesta, amb contracte fins al 2018 però amb opció de seguir dos anys més, de Ter Stegen, que quan va fitxar va signar fins al 2019, i la més important, la de Leo Messi, que acabarà el seu contracte el 2018.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)