Barça

Al-Khelaïfi confia en Emery

Catàstrofe. El president del PSG manté el seu “total suport” al tècnic basc malgrat l'eliminació estrepitosa de la Champions i diu que parlarà amb ell pels canvis de cara a la propera temporada

L'eliminació a mans del Barça ha iniciat un corrent d'opinió d'aficionats del PSG contraris a Unai Emery, però sembla que no ha afectat, de moment, el president. Nàsser Al-Khelaïfi va assegurar en una entrevista a Le Parisien que continua confiant en l'entrenador basc malgrat no haver estat capaç de classificar l'equip per als quarts de la Champions. “Treballa molt cada dia per millorar l'equip. Ara hem de treure totes les conclusions d'aquest fracàs i no reaccionar en calent. Unai té unes qualitats en les quals creiem, i té tot el meu suport”, va dir el president del club. “La força d'un gran club és mantenir el cap fred i la unitat en els moments difícils”, va dir, i va afegir que parlarà amb Emery sobre els canvis que es puguin fer a l'equip de cara a la propera temporada. Al-Khelaïfi va afegir que el PSG “no va estar a l'altura” i que el sentiment, encara ara, és “una barreja entre tristor i enuig”, i, malgrat tot, no creu que els afecti a l'hora de fitxar: “Els jugadors no es jutgen per només un partit, sinó per un projecte.”

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)