Barça

L'errada va tapar els encerts

Tacat. Ter Stegen, que no rebia dos gols en un partit de lliga des l'octubre a Mestalla, va protagonitzar diverses bones intervencions, però va quedar marcat per la pilota que se li va escapar en l'acció de l'1-0

Ter Stegen va ser un dels grans protagonistes de la remuntada de dimecres al Camp Nou contra el PSG, però ahir la seva actuació va quedar marcada per l'errada en el primer gol del Deportivo. I això que l'alemany, amb diverses intervencions de mèrit, va evitar algun gol més. De fet, just abans de l'acció de l'1-0, en què en un excés de confiança se li va escapar de les mans una pilota que ja tenia gairebé agafada i que va permetre a Joselu marcar a plaer, havia evitat un gol del mateix Joselu, amb una bona estirada, per desviar a córner el seu llançament. Pel que fa al segon gol rebut, Ter Stegen no va poder fer res per evitar-lo. Amb els peus, el porter blaugrana també va ajudar en la sortida de la pilota i en el temps afegit, i en una de les últimes ocasions del partit, també va evitar el tercer gol, en un un contra un amb Fajr. Feia gairebé cinc mesos, des del 22 d'octubre a Mestalla, que Ter Stegen no encaixava dos gols en un partit de lliga. Amb els d'ahir, l'alemany n'ha rebut un total de 19 en les 25 jornades que ha disputat (0,76 per partit).

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)