Barça

futbol

sorteig de champions

El Barça s'enfrontarà a la Juventus als quarts de final de la Champions League

El Barça disputarà els quarts de final de la Champions League contra la Juventus de Torí, actual líder de la Seria A, després de quedar emparellats en el sorteig que s'ha fet aquest migdia a Nyon. El primer partit de l'eliminatòria es jugarà al Juventus Stadium, mentre que la tornada es disputarà –igual que a l'emparellament amb el PSG a vuitens de final– al Camp Nou.

La Juve ha arribat als quarts després de quedar líder del seu grup i, posteriorment, eliminar el Porto a la ronda de vuitens. Aquest creuament permetrà a Dani Alves tornar al Camp Nou. L'últim precedent entre catalans i italians va ser la final de la Champions del 2015, disputada a Berlín i que va guanyar el Barça per 3-1.

L'anada es jugarà el proper dimarts 11 d'abril al Juventus Stadium, i la tornada, dimecres 19, al Camp Nou.

Altres emparellaments

Per la seva banda, el Real Madrid ha quedat emparellat amb el Bayern de Munic, mentre que l'Atlético jugarà contra el Leicester, la ventafocs del sorteig, amb la tornada a Anglaterra. Els de Zidane, en canvi, tindran la tornada al Bernabéu. Borussia Dortmund i Mònaco han quedat emparellats en les quarts de final, amb l'anada a Alemanya i la tornada, al Mònaco.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)