Barça

Futbol

Selecció espanyola

Busquets, Piqué, Alba i Iniesta, sí; Sergi Roberto, no

La llista de ‘la roja'. Lopetegui ha convocat quatre blaugrana per als compromisos contra Israel i França

Gerard Piqué, Jordi Alba, Sergio Busquets i Andrés Iniesta han estat convocats amb la selecció espanyola absoluta per als dos pròxims compromisos contra Israel (24 de març) i França (dia 28). Especialment important per als interessos de la roja és el partit que es disputarà divendres a El Molinón contra el combinat israelià d'Elisha Levy, duel corresponent a la fase de classificació per al mundial de Rússia del 2018. Espanya és ara mateix primera del seu grup, invicta, amb els mateixos punts que Itàlia (10) i amb només un punt més que Israel (9), que precisament tan sols ha perdut el partit contra l'azzurra de Giampiero Ventura.

Menys transcendent serà, lògicament, l'amistós contra el combinat bleu de Didier Deschamps del 28 de març a SaintDenis, en un compromís segurament més atractiu per a l'espectador però en el qual Julen Lopetegui aprofitarà per fer proves i donar minuts als menys habituals. Oportunitat potser per exemple per a Gerard Deulofeu (Milan). El de Riudarenes, sens dubte, és la gran novetat en la llista de 25 futbolistes facilitada ahir. Entre els convocats destaca també el retorn de Pedro Rodríguez (Chelsea) després de l'incendi intern que van generar les seves polèmiques declaracions en l'última Eurocopa. Premi també per a Asier Illarramendi (Real Sociedad) i Iago Aspas (Celta) –repeteix–, bàsics en els esquemes d'Eusebio Sacristán i Toto Berizzo.

El Barça és el segon equip que més membres aporta (4), darrere del Madrid (Sergio Ramos, Nacho, Carvajal, Isco i Morata). El Chelsea n'aporta tres (Pedro, Diego Costa i Azpilicueta). Entre els blaugrana citats crida l'atenció l'absència del gran heroi de la remuntada de fa uns dies contra el PSG d'Emery, un Sergi Roberto que, curiosament, sí que havia format part de l'última llista de Julen Lopetegui el mes de novembre. Piqué, Jordi Alba i Iniesta, absents en els anteriors partits contra Macedònia al Nuevo Estadio de Los Cármenes (4-0) i Anglaterra a Wembley (2-2), tornen a una convocatòria. Sergio Busquets és l'únic blaugrana que repeteix.

ABSÈNCIA NOTABLE

Sorprèn la no inclusió de Sergi Roberto, l'heroi de la remuntada contra el PSG

TRES RETORNS

Porters
De Gea (M. United)
Reina (Nàpols)
Sergio Rico (Sevilla)
Defenses
Jordi Alba (Barça)
Azpilicueta (Chelsea)
Monreal (Arsenal)
Piqué (Barça)
Nacho (Real Madrid)
Ramos (Real Madrid)
Javi Martínez (Bayern)
Carvajal (Real Madrid)
Migcampistes
Busquets (Barça)
Ander Herrera (M. United)
Illarramendi (R. Sociedad)
Iniesta (Barça)
Isco (Real Madrid)
Thiago (Bayern)
Koke (Atlético Madrid)
David Silva (M. City)
Davanters
Morata (Real Madrid)
Diego Costa (Chelsea)
Iago Aspas (Celta)
Vitolo (Sevilla)
Pedro (Chelsea)
Deulofeu (Milan)
Deulofeu (Milan), a qui Julen ja va tenir en la sub-21, és novetat. Torna Pedro (Chelsea)
Piqué, Iniesta i Alba, absents contra Macedònia i Anglaterra, tornen a la llista
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)