Barça

Futbol

Primera divisió

Luis Enrique: “El València és un rival complex tot i no estar ben classificat”

Luis Enrique ha ofert aquest migdia la roda de premsa prèvia a la visita de demà del València al Camp Nou. Més enllà de la lliga, el tècnic també ha valorat l'emparellament de Champions contra la Juventus, així com altres temes relacionats amb l'actualitat blaugrana. Aquestes han estat algunes de les seves respostes:

VALÈNCIA:

“Sempre és un rival complex perquè el perfil dels seus jugadors és alt, tot i que no estigui gaire ben classificat a la lliga.”

SORTEIG DE LA CHAMPIONS:

“A la Juventus la coneixem d'anteriors enfrontaments. Tots tenim el record de la final de Berlín. Ha variat alguns jugadors, però segueix sent un rival temible.”

UNZUÉ FUTURIBLE A LA BANQUETA?

“Ja vaig dir que em mantindria al marge [a l'hora d'opinar] i crec que en un moment de rumors com aquest és el millor per a tots”

MENYS ROTACIONS?

“Es el moment de veure la plantilla en la totalitat. Amb el calendari que tenim això no ho solucionen 11 o 12 jugadors sinó tots.”

MOMENT DE JOC D'INIESTA:

“El veig en la mateixa línia d'inici de temporada. Ens donara molt perquè és un gran jugador.”

PROCÉS DE RENOVACIÓ D'INIESTA:

“M'agradaria que Iniesta acabés la seva carrera al seu equip de l'ànima, que és el Barça.”

DOSIFICACIÓ DE MESSI:

“Esta en números similars als de la passada temporada. Tota la dosificació està analitzada, amb la dificultat de saber que prescindir del millor jugador del món és difícil.”

ÚLTIMA DERROTA A RIAZOR:

“L'hem analitzat com ho fem habitualment. Són situacions que es donen al llarg de la temporada i que si vols optar a tot cal superar.”

RETORN DE MUNIR:

“Necessitava minuts de joc i amb Voro els està tenint. Té potencial i marge de millora.”

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)