Barça

Pochettino es descarta

La banqueta. El tècnic argentí del Tottenham reconeix que es va trobar amb Bartomeu, però diu que no van parlar d'entrenar i assegura que, sent de l'Espanyol, mai dirigiria el Barça

Possiblement, Mauricio Pochettino no hagi estat mai en la llista de candidats a substituir Luis Enrique la temporada vinent, però el seu nom es va relacionar amb la banqueta blaugrana després que es trobés amb Josep Maria Bartomeu, president del club, a Barcelona. Pochettino, actual entrenador del Tottenham, va confirmar la seva trobada amb Bartomeu, però va explicar que en cap cas van parlar de la banqueta del Barça, i va assegurar que mai entrenarà els blaugrana pel seu sentiment espanyolista. “És veritat que vaig coincidir amb Bartomeu en un restaurant de Barcelona. El conec des de molt abans que ell fos president del Barça. Molta gent se saluda i passa uns minuts junts, però no va passar d'aquí; en cap cas es va parlar de la banqueta. Jo soc de l'Espanyol i crec que amb això està tot dit. Si el president del Tottenham m'acomiada d'aquí a uns anys, mai dirigiré l'Arsenal. En el món del futbol és difícil mantenir la lleialtat, però jo crec que els jugadors i els entrenadors haurien de ser lleials. Soc de l'Espanyol”, va dir.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)