Barça

Resposta de Mascherano

Selecció. Carlos Dibos, expreparador físic del combinat argentí, acusa el jugador del Barça de fer les llistes i portar els seus amics. El defensa ho nega i dubta de la qualitat humana de Dibos

Contundent resposta de Javier Macherano a Carlos Dibos, expreparador físic de la selecció argentina amb Alfio Basile, que ha acusat el central del Barça de fer les convocatòries de la selecció del seu país i portar els jugadors que són amics seus, una acusació fruit del moment de crisi que passa el combinat argentí. Mascherano, en un comunicat, dubta de la qualitat humana de Dinos i desmenteix les acusacions que li va fer. “És una llàstima per al futbol argentí que el senyor Dibos em faci responsable de coses tan greus. Puc acceptar qualsevol tipus de crítiques pel que fa al meu nivell de joc, però no aquestes acusacions. Tinc la consciència tranquil·la perquè mai he intervingut en les decisions d'un entrenador. Les coses que he compartit amb ell i la meva opinió sobre la seva professionalitat me les guardo per a mi. Em sap molt greu que en el futbol argentí hi hagi gent amb aquesta qualitat humana”, diu el central del Barça. Dibos és cunyat de l'entrenador de l'Atlético de Madrid, Diego Pablo Simeone.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)