Barça

Draxler defuig les excuses

Sincer. L'astre del PSG afirma en una entrevista a ‘Le Parisien' que el 6-1 contra el Barça no es pot resumir només amb l'actuació de l'àrbitre, admet que el plantejament defensiu d'Emery va ser una errada i accepta que l'equip va notar la pressió del Camp Nou

“Algunes decisions arbitrals no ens van afavorir, però quan perds d'aquesta manera no és només per culpa del col·legiat.” Amb aquesta contundent reflexió va defugir ahir les excuses Julian Draxler, la nova estrella del PSG, que en una entrevista al diari Le Parisien va exposar quines són les seves sensacions després del 6-1 en el Camp Nou: “Vam ser massa defensius, sense voler anar realment cap a la porteria contrària, i així és molt difícil resistir contra un equip com el Barça, el millor del món, que ens va atacar una vegada rere l'altra, sense descans. No hi va haver manera de gestionar la situació, especialment en la primera meitat.” I la sinceritat de Draxler no es va acabar aquí, ja que l'alemany també va admetre que hi va haver un moment en què el PSG va notar la pressió que els va generar l'ambient del Camp Nou: “Quan ens van fer el 3-0 ens vam posar molt nerviosos, i més amb 90.000 persones donant suport al Barça. L'ambient va ser increïble. Després, amb el 3-1, vaig pensar que tot i no estar fent el nostre millor partit ho podríem tirar endavant. Només jugadors com Messi i Neymar, amb el suport de tot l'equip, són capaços de fer tres gols en vuit minuts.” Draxler, que va admetre que durant la concentració amb la selecció d'Alemanya tothom li va preguntar pel duel contra el Barça, també va afirmar que al vestidor dels parisencs encara cou la desfeta: “Va ser una nit terrible. La Champions ens feia molta il·lusió.”

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)