Barça

Neymar marca el seu gol 100

Amb premi. L'astre brasiler va arrodonir una altra gran actuació, en què va tornar a sobresortir en l'un contra un, amb la seva diana número 100 com a blaugrana, una xifra que ha assolit en només 177 partits

100 dianes en 177 partits. Aquest és el gran bagatge com a blaugrana de Neymar, que ahir va afegir el tercer dígit als seus números d'anotacions en arrodonir la golejada contra el Granada. Tot i que arribar al centenar de dianes era un fet que il·lusionava Neymar, el brasiler no el va buscar amb insistència fins que el partit va estar sentenciat, en una clara demostració de maduresa. Perquè Ney, enganxat com sempre a la banda esquerra, va aportar desequilibri i verticalitat, per després mirar d'assistir Suárez. Tot va canviar en el tram final, quan, llavors sí, es va veure un Neymar més centrat en la porteria. Primer va veure com Ochoa va evitar el gol, després que el brasiler recuperés una pilota dins de l'àrea. Tot seguit, va ser un defensa qui va impedir el gol 100, en rebutjar la passada de la mort de Suárez. Finalment, però, Neymar va arrodonir el seu bon partit amb el premi, després d'una centrada d'Alcácer. De fet, el brasiler va estar a punt de fer-ne un altre, però el seu xut es va estavellar al pal. “Els 100 gols els dedico als meus companys. Em quedo amb tots ells”, va afirmar Neymar, que està signant un 2017 fantàstic.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)