Barça

Últim adéu a Llauradó

Funeral. Qui va ser vicepresident del FC Barcelona va ser acomiadat ahir a Barcelona pel seu entorn més íntim i també per personalitats de l'entitat blaugrana, com el president Bartomeu

Josep Maria Bartomeu, president del FC Barcelona, va assistir ahir en representació de l'entitat blaugrana al funeral per Jaume Llauradó, que va morir diumenge passat a l'edat de 73 anys i que havia estat vicepresident del club, president del Fòrum Samitier, candidat a la Federació Catalana de Futbol, a més d'impulsor de la Plataforma Pro Seleccions Esportives Catalanes. Bartomeu va anar al funeral, que es va celebrar ahir en un tanatori de la ciutat de Barcelona, acompanyat del vicepresident Jordi Mestre i del directiu Javier Bordas. També hi eren dos expresidents, Josep Lluís Núñez i Joan Gaspart, sota el mandat del qual Llauradó va actuar com a vicepresident. També va assistir al funeral l'actual síndic del soci, Joan Manuel Trayter, i alguns exjugadors del Barça com Pichi Alonso, Víctor Muñoz i Éric Abidal, i d'altres clubs, com Rafa Marañón de l'Espanyol. El president de la Federació Catalana de Futbol, Andreu Subies, també va voler donar l'últim adéu a una personalitat important del món del futbol i de l'esport català.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)