Barça

Rècord per a Luis Enrique

La dada. Amb la contundent victòria contra el Sevilla, el tècnic asturià ha superat el seu propi rècord de victòries consecutives al Camp Nou en la lliga, que fins dimecres estava fixat en set

La victòria contra el Sevilla no només va certificar que el Barça passa un bon moment i que està en perfectes condicions de lluitar pel triplet, sinó que també va suposar que Luis Enrique hagi aconseguit un nou rècord, el de més victòries consecutives al Camp Nou en la lliga. Fins la de dimecres era de set i ara ja ha quedat fixada en vuit, que podrien ser nou si els blaugrana s'imposen a la Real Sociedad, el proper rival que visitarà l'estadi del Barça.

La ratxa es va iniciar amb el derbi contra l'Espanyol abans de l'aturada per les festes nadalenques, va seguir amb el triomf contra Las Palmas 5-0 en el primer partit del 2017, i després amb una contundent victòria contra l'Athletic. El quart triomf va ser més ajustat, contra el Leganés, i per 2-1, i les golejades van tornar amb la visita de l'Sporting de Gijón (6-1) i el Celta de Vigo (5-0). Les dues últimes victòries d'aquest cicle de bons resultats també són contundents: 4-2 contra el València i l'incontestable golejada per 3-0 contra el Sevilla de Sampaoli.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)