Barça

Rafinha diu adeu al que resta de la temporada

Lesió més greu del previst. El futbolista brasiler va ser sotmès ahir al migdia a una artroscòpia al seu genoll dret i finalment estarà quatre mesos apartat dels terrenys de joc

Males notícies per a Rafinha, i de retruc també per a Luis Enrique, que perd un efectiu important en el tram decisiu del curs. El futbolista brasiler diu adeu al que resta de temporada. El germà petit dels Alcántara estarà finalment quatre mesos de baixa per la lesió al genoll que es va fer en el partit de lliga de diumenge a Los Cármenes contra el Granada.

A Rafinha, se li va practicar ahir al migdia una artroscòpia al seu genoll dret per mirar de solucionar els problemes al menisc intern i immediatament el club va enviar un comunicat mèdic confirmant el període de temps que estarà apartat dels terrenys de joc. El futbolista va ser intervingut a l'hospital Quirón pels doctors Ramon Cugat i Ricard Pruna. La lesió, doncs, ha acabat sent més greu del previst en un principi. Primer es va parlar d'un possible pinçament, en una primera exploració, però finalment s'ha confirmat una fissura al menisc que l'obligarà a estar aturat fins al mes d'agost.

Rafinha reapareixerà amb la pretemporada 2017/18 en curs, i ja amb un nou entrenador al càrrec de l'equip. Luis Enrique, sobre una pregunta ahir en roda de premsa per la importància de la baixa de Rafinha, i més ara que el brasiler tenia un rol clau en el 3-4-3, va lamentar que la lesió hagi coincidit en un moment crucial de la temporada: “És el jugador que més ha jugat a l'extrem dret en el 3-4-3, però tinc molts perfils més a la plantilla. Ara toca desitjar-li que es recuperi al més aviat possible.”

Rafinha ha participat aquesta temporada en divuit partits de lliga, sis de Champions i quatre de copa del Rei.

INTERVENCIÓ

L'artroscòpia, la hi van fer els doctors Cugat i Pruna a l'hospital Quirón

FORA FINS A L'AGOST

Rafinha no reapareixerà fins a la pretemporada, ja a les ordres del nou entrenador

Rafinha i el seu maleït genoll dret

Aquesta no és la primera vegada que Rafinha té maldecaps amb el seu genoll dret. El 16 de setembre del 2015, una duríssima entrada del belga Radja Nainggolan, a l'Estadi Olímpic de Roma, en partit de la fase de lligueta de la Champions, va acabar amb el futbolista brasiler a l'hospital, amb un trencament del lligament creuat anterior del genoll dret. Rafinha va estar gairebé set mesos en l'ostracisme fins al seu retorn, també en Champions, contra l'Atlético de Madrid al Camp Nou, el 5 d'abril del 2016.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)