Barça

Mala relació amb els ‘ex'

Gol de Sandro. El canari, com ja va passar amb Munir en els dos partits contra el València, va castigar el Barça ahir en el retrobament

La temporada anterior Sandro Ramírez va participar en deu partits de lliga amb la samarreta del Barça (només quatre com a titular) i no va marcar cap gol. Aquest curs, amb el Màlaga, n'acumula ja nou en el campionat en 23 partits. L'últim, el que va marcar ahir a Ter Stegen a La Rosaleda.

Munir, amb el València, ja va marcar contra el Barça en els dos cara a cara d'aquest curs. Gol a Mestalla i gol al Camp Nou. I ahir va ser Sandro qui va ferir els seus excompanys. Seu va ser l'1-0, en una pilota llarga de Juankar que el canari va caçar arrencant des de camp propi, superant Mathieu en la cursa i Ter Stegen en la definició (32'). El Barça no acaba de tenir bona relació amb els seus exjugadors. I això que en el cas de Sandro se li va facilitar la sortida. El canari, a diferència de Munir, ho va celebrar efusivament. Desamor.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)