Barça

“Hem de ser cautelosos”

Sincer. Dani Alves, que va completar un gran partit, va fer una crida a la calma tot i admetre que el 3-0 és excel·lent i va afirmar que s'havia sentit molt estrany en jugar contra els seus excompanys

Primer, al túnel de vestidors, es va abraçar un a un amb els seus excompanys. I després es va deixar la pell damunt la gespa, i en ocasions una mica passat de revolucions, fins a completar una gran actuació. Així va ser el primer duel d'Alves contra el Barça des de que va marxar del Camp Nou, un partit especial per a ell que va acabar feliçment per als seus interessos. “El 3-0 ha estat mèrit nostre, i el no haver encaixat cap gol és un gran avantatge. Hem pressionat molt bé, hem estat intensos i no hem deixat espais”, va afirmar el brasiler, que tot i així va recordar que la Juve encara no està classificada. “Ara hem de seguir treballant molt dur i ser cautelosos. Ja va succeir allò a Barcelona [la remuntada contra el PSG]. Al Camp Nou els partits duren molt i el Barça mai es rendeix. Encara ens tocarà patir.” Sobre les sensacions de retrobar-se amb els seus excompanys, Alves va admetre que no havia estat fàcil. “M'he sentit molt estrany. No ha estat una sensació bona. Al final, però, un ha de ser professional.”

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)