Barça

Futbol

Champions League

“No tinc cap dubte que podem capgirar l'eliminatòria contra la Juve”

El tècnic asturià manté que no es va equivocar “tàcticament en res” a Torí

Luis Enrique ha parlat aquest migdia abans del partit que demà el Barça jugarà contra la Real Sociedad (20.45 hores). Aquestes són algunes de les frases més destacades del tècnic asturià:

Remuntada

“Es dona massa transcendència a les declaracions que fem després dels partits, però no em penedeixo de res del què vaig dir [que veia molt més difícil la remuntada]. No tinc cap dubte que podem capgirar l'eliminatòria. La remuntada és més factible que la de París”

Opcions de remuntada

“La Juve encaixa pocs gols però li creen moltes ocasions. Ho tenim estudiat. Prendrem els riscos que prenem sempre, sobretot perquè no tenim res a perdre”

Distrets per la Juve?

“No estarem pensant en la Juventus. Som conscients de la dificultat del partit contra la Real Sociedad, perquè volem tenir opcions en la lliga i això passa per guanyar demà”

Diferència entre PSG i Juve

“El dol pel partit de Torí és exprés. Hi ha diferències entre les eliminatòries perquè a Torí vam estar a un bon nivell en la segona part. Veig moltes opcions en el partit de tornada”

Plantejament a Torí

“Sóc el màxim responsable del què va passar, però això no m'impedeix ser sincer i dir que no em vaig equivocar tàcticament en res a Torí”

Els sistemes

“Mai he dubtat dels dos sistemes que podem fer servir. Jo no he inventat res, senzillament utilitzo els recursos que tenen els meus jugadors”

Real Sociedad

“És un equip fort que salta a pressionar el porter. És un rival complicat, en el partit de copa ens van fer dos gols i és un dels equips més complicats que pots tenir en el tram final de la temporada”

Ambient al Camp Nou

“Hi ha una part de l'estadi que segur que ens anima, i si algú vol xiular, el meu consell és que ho faci a final de temporada. És normal que el culer estigui cabrejat. Jo vull que animin a tots els jugadors, perquè tots defensen l'escut del Barça i senten aquesta samarreta”

Crítiques als jugadors?

“Els tocs d'atenció els dono dins el vestidor i a la cara, perquè vull que sigui recíproc. A Torí ens vam equivocar amb i sense pilota en la primera part”

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)