Barça

Bon detall de ‘Busi' i Alba

Visita a Bartra. Els dos jugadors del Barça van aprofitar el dia lliure que va donar Luis Enrique a la plantilla per anar a veure el seu excompany, que es recupera després de l'atemptat

Sergio Busquets i Jordi Alba van aprofitar el dia lliure que Luis Enrique va donar a la plantilla abans del partit contra la Juventus per viatjar a Alemanya i visitar un bon amic, Marc Bartra, que es recupera de l'operació a la qual va ser sotmès després de l'atemptat de dimarts passat contra l'autocar del Borussia Dortmund quan els jugadors es dirigien a jugar contra el Mònaco i que va acabar amb el català ferit per culpa dels vidres trencats d'una finestra de l'autocar.

Busquets i Alba van viatjar diumenge a Dortmund amb les seves respectives parelles i ahir van poder passejar per la ciutat alemanya, com va mostrar Marc Bartra en el seu compte d'Instagram, en la qual va agrair la visita sorpresa dels dos jugadors del Barça. “Visites sorpresa que t'alegren i no s'obliden mai! Gràcies de tot cor, amics. Us estimem molt!”, va dir el central del Dortmund, acompanyant el missatge d'una fotografia amb Busquets i Alba. L'exjugador del Barça, després de ser operat del canell dret, haurà d'estar un mes de baixa.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)