Barça

futbol

barça

“El nostre objectiu és marcar 5 gols”

Luis Enrique. El tècnic asturià s'ha mostrat ambiciós i no té cap dubte que el seu equip estarà dins de l'eliminatòria en algun moment. La consigna és clara: “Atacar, atacar i atacar”

Luis Enrique en estat pur. Així s'ha mostrat el tècnic blaugrana en la seva compareixença en roda de premsa, en què ha fet públic el seu total convenciment que una altra remuntada és possible i ha esperonat l'afició de cara al duel de demà. “Necessitem menys gols que el dia del PSG, però tenint en compte que el rival tindrà ocasions i que un gol pot caure en qualsevol moment, el nostre objectiu és marcar 5 gols”. Així de contundent ha estat l'asturià, que ha recordat, que els blaugrana no tenen res a perdre: “Estem alliberats de qualsevol pressió. El rival té les semifinals gairebé a la butxaca i ha de decidir si tancar-se o atacar. Només tenim una opció: Atacar, atacar i atacar, i quan ens relaxem, atacar més”.

Abans de rebre el PSG, Luis Enrique ja va avisar que en algun moment estarien dins de l'eliminatòria, i avui, ho ha tornar a repetir: “Sense cap dubte. Si fem el primer gol, el segon el farà el Camp Nou i el tercer caurà sol”. En aquest sentit, ha enviat un missatge contundent al públic: “A la gent li diria que no marxin al minut 80, com van fer alguns. Fins al final ho intentarem. Tenen una altra oportunitat de viure una altra nit històrica. Ja s'ha vist que podem fer 3 gols en poc més de 5 minuts”.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)