Barça

“Tenim potencial i arguments per capgirar l'eliminatòria”

Andrés Iniesta. El capità del Barça es mostra convençut que tindran possibilitats d'assolir la remuntada, però recorda que caldrà “tenir paciència, saber patir i ser molt efectius”

Com Luis Enrique, el capità blaugrana, Andrés Iniesta, no té cap dubte que el Barça és capaç de capgirar el 3-0 que va encaixar la setmana passada a Torí en l'anada dels quarts de final. “Tenim potencial, arguments i jugadors per poder capgirar l'eliminatòria”, va assegurar ahir el manxec, que, això sí, va recordar la dificultat que té el repte i també les coses que caldrà fer per aspirar a passar a les semifinals: “Haurem de fer gols i com més aviat millor i veure com es desenvolupa el partit, però també tenir paciència, saber patir i ser molt efectius en les ocasions que tinguem. No ens hem d'impacientar si el gol no arriba al principi i van passant els minuts. S'haurà d'anar treballant el partit i minimitzar també les seves possibilitats.” Amb tot, Iniesta va afegir que “tot es redueix a fer un partit perfecte”.

Pel que fa al plantejament de la Juventus, el capità del Barça no té clar quina serà l'aposta d'Allegri i té en compte totes les possibilitats: “Poden sortir a aguantar el resultat i esperar per sorprendre'ns al contraatac, o anar a buscar un gol d'inici. Són un dels millors equips d'Europa.” Iniesta també va reconèixer que l'equip està protagonitzant “una temporada molt irregular”, però va afirmar que precisament això els fa “més perillosos de cara a partits com aquest o el del dia del PSG”. Del que no té dubtes el migcampista manxec és que avui l'afició blaugrana tornarà a empènyer l'equip, com la nit del 8 de març contra el conjunt parisenc: “Segur que es viurà un gran ambient i tant de bo es puguin repetir les sensacions que vam tenir en aquell partit. L'energia i l'ambient que es van crear es van traslladar al camp.”

Preguntat pel seu protagonisme aquesta temporada, menor respecte a altres anys, Iniesta no va amagar que li agradaria jugar més tot i que prioritza fer-ho bé quan en té l'oportunitat: “Sempre em veig amb possibilitats de jugar més minuts, però no penso a jugar més, sinó a rendir com vull quan jugo. Ja vaig dir fa unes setmanes que és una temporada una mica diferent per diversos factors.”

SENSE PRESSES

“No ens hem d'impacientar si el gol no arriba al principi i passen els minuts”

COM EL DIA DEL PSG

“L'energia i l'ambient que es van crear també es van traslladar al camp”

Futur?: “Al final de la temporada”

X.S.

Andrés Iniesta també va ser preguntat pel seu futur i la seva renovació, que continua pendent –acaba contracte el 2018, amb possibilitat d'ampliar-lo dos anys més–, i tot i que no va esquivar el tema, va preferir no parlar-ne gaire. “Al final de la temporada es valoraran moltes coses, en tots els sentits. Ja veurem”, va assegurar el manxec, en la línia del discurs de fa unes setmanes, tot i que va reiterar que el seu “desig i il·lusió no canvien”, i no són altres que retirar-se com a blaugrana. “Amb el que ens hi juguem, no és el moment de parlar d'això”, va puntualitzar, però, el capità.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)