Barça

Tornen a quedar fora en els quarts

Mala ratxa. Com en la temporada passada, l'equip blaugrana torna a dir adeu a la màxima competició europea a les portes de les semifinals. L'últim botxí havia estat l'Atlético de Madrid

Per segona temporada consecutiva, el FC Barcelona no serà en el sorteig de les semifinals de la màxima competició europea. Divendres el Real Madrid, l'Atlético, el Mònaco i el Juventus estaran representats en el bombo que decidirà qui s'enfronta a qui en l'últim escull de la competició. El Barça ha tornat a quedar a les portes de ser entre els quatre millors equips d'Europa. La temporada passada el seu botxí va ser l'Atlético de Madrid, que repeteix després de deixar fora el Leicester. L'anada de les semifinals es jugarà el 2 i el 3 de maig i la tornada, la setmana següent, el 9 i el 10. La final es jugarà a Cardiff.

Després de ser els grans dominadors de la competició en els últims anys, els blaugrana estan perdent presència en les fases finals de la competició. De fet, ja es van classificar per als quarts de final gràcies a la remuntada històrica contra el PSG i ahir no van tenir cap opció contra el Juventus, que va defensar amb molta solidesa el 3 a 0 aconseguit en l'anada. El Barça torna a dir adeu a la competició més prestigiosa d'Europa abans d'hora pels errors comesos en un nefast partit a Torí que el va condemnar.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)