Barça

Primera sessió per preparar el clàssic i oblidar l'eliminació

Piqué, Messi i Neymar, al gimnàs. El català, l'argentí i el brasiler no es van exercitar amb el grup en l'entrenament de recuperació, que el Barça ja va fer centrat en el partit de diumenge

Amb el cap cot però centrat en el clàssic. Així va tornar a la feina el FC Barcelona després de no poder dur a terme la segona remuntada europea de la temporada i quedar fora de la Champions League, disposat a girar full i centrar-se en la lliga. L'equip de Luis Enrique va fer ahir a la ciutat esportiva Joan Gamper una suau sessió de recuperació per als futbolistes que van ser titulars contra la Juventus dimecres a la nit. Tres d'ells, però, no van trepitjar la gespa. Van ser Gerard Piqué, Leo Messi i Neymar Júnior, que es van quedar al gimnàs fent treball específic. Tot i això, ni el central català ni el davanter argentí han de tenir problemes per ser diumenge al Santiago Bernabéu per jugar el clàssic. Qui no serà a Madrid és Neymar, però per culpa de la sanció imposada per aplaudir l'àrbitre en el partit contra el Màlaga.

Sí que van participar en l'entrenament a la gespa del camp Tito Vilanova Carles Aleñá i Marc Cardona, jugadors del Barça B, però participants habituals dels entrenaments del primer equip en les últimes setmanes. A diferència de la majoria de les sessions, per les imatges que va distribuir el club blaugrana, en l'entrenament van predominar les cares llargues i no es van veure les bromes habituals entre jugadors. Avui, l'equip tindrà festa i tornarà a la feina dissabte al matí, en l'última sessió abans del clàssic.

ABSÈNCIES

Piqué, Messi i Ney es van entrenar al gimnàs, però el català i l'argentí seran a Madrid

AMBIENT

Cares llargues i poques bromes en el primer entrenament després de la Juve

AVUI, FESTA

Avui l'equip té dia de descans i tornarà a la feina demà, a les 11 del matí

Bale s'entrena amb el grup i podria jugar diumenge

El Real Madrid també va tornar als entrenaments ahir al matí, però amb uns ànims oposats als del Barça. Això sí, amb el cap també centrat en el clàssic de diumenge, en què voldran donar un cop que podria ser definitiu en la lliga. Per fer-ho, Zinedine Zidane podria disposar de Gareth Bale. El gal·lès, que va no va poder participar en el partit de dimarts contra el Bayern de Munic per culpa d'unes molèsties musculars al soli, es va exercitar ahir amb els companys. Sembla, doncs, que el tercer component de la BBC podria estar a disposició del seu entrenador per disputar el clàssic. Qui sembla que no arribarà a temps és el central Raphael Varane, que ahir es va exercitar a la gespa però en solitari. Tampoc jugarà Pepe, que continua fent treball de recuperació de la fractura de dues costelles.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)