Barça

Apel·lació no perdona Neymar

Les possibilitats que Neymar pugui saltar diumenge sobre la gespa del Bernabéu són escasses després que ahir a la tarda el Comitè d'Apel·lació de la Federació Espanyola de Futbol (RFEF) desestimés el recurs presentat pel Barça. Es mantenen, doncs, els tres partits de sanció –el primer ja el va complir dissabte passat coincidint amb la visita de la Real Sociedad al Camp Nou–, que va ser el càstig rebut pel davanter brasiler arran de la seva expulsió en el Málaga-Barça (8 d'abril) i la desconsideració a l'àrbitre que va apreciar a l'acta el col·legiat del duel, Jesús Gil Manzano. En concret, el Comitè de Competició va sancionar-lo amb un partit per la doble targeta groga i els altres dos per aplaudir davant del quart àrbitre quan enfilava el camí dels vestidors.

L'última carta que li queda al club blaugrana és recórrer al Tribunal Administratiu de l'Esport (TAD), l'última instància judicial de l'esport a l'Estat. L'estratègia passaria perquè el TAD concedeixi la cautelar al futbolista brasiler i estudiar més a fons el cas durant els dies posteriors al clàssic. L'organisme, que està adscrit al CSD i està format per un grup de juristes de prestigi, podria emetre el seu veredicte aquest divendres.

RESOLUCIÓ

El comitè va desestimar el recurs presentat pel Barça i manté el càstig

ESTRATÈGIA

L'últim pas és recórrer al TAD i esperar que es doni la cautelar al brasiler

Entre els 100 més influents, segons ‘Time'

La resolució d'Apel·lació va coincidir amb la difusió per part de la prestigiosa revista ‘Time' de la seva llista de les 100 persones més influents, entre les quals apareix Neymar. L'exfutbolista David Beckham hi afegeix una ressenya que indica que el brasiler “va camí de ser el millor jugador del món”.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)