Barça

Madrid, novament en flames

Champions League. L'Atlético i el Real Madrid es veuran les cares a Europa per quart any consecutiu: els ‘colchoneros' tenen l'espina clavada de dues finals i uns quarts perduts

La ciutat de Madrid tornarà a paralitzar-se, a dividir-se a una banda i a l'altra del Manzanares entre colchoneros i merengues, entre dos equips que en els últims anys han elevat la seva rivalitat a Europa i que, per quarta temporada consecutiva, tornaran a veure's les cares camí del títol continental.

Pesen en el record les dues finals perdudes per l'Atlético: a Lisboa (2014) i a Milà (2016), i un quart de final pel mig que també va girar l'esquena a l'equip de Diego Pablo Simeone, capaç de revelar-se un any rere l'altre per continuar sent consecutiu, però amb el deute pendent de derrocar el seu arxirival. “El nostre objectiu és arribar a la final i per fer-ho haurem de superar el rival que ens ha tocat. No canvien els nostres plans”, va explicar Simeone, que va eludir entrar en detalls sobre les característiques del veí. “Ens coneixem bé, l'Atlético és un rival molt difícil, que defensa molt bé i és molt sòlid. Ells arriben bé i nosaltres també, haurem d'estar al màxim nivell”, va argumentar el director de relacions institucionals del Madrid, Emilio Butragueño. Els blancs, que sempre s'han imposat a l'Atlético en els seus dues continentals (1958, 2014, 2015 i 2016), hauran de combatre aquesta vegada el factor camp, ja que el partit d'anada es disputarà al Santiago Bernabéu i la tornada, al Vicente Calderón, on hi haurà l'últim xoc en Champions del feu de l'Atlético.

Contrastos en l'altre xoc

L'altra eliminatòria enfrontarà el Mònaco, un dels equips més golejadors del continent, contra la sobrietat defensiva i el bloc de la Juve, reforçada després d'haver-se imputat ja al potencial ofensiu del Barça. “En la cultura de la Juve no hi ha en cap cas menystenir el rival. Això és una semifinal de Champions League i només passarem si demostrem que estem concentrats al màxim”, va exclamar Massimiliano Allegri quan va ser preguntat si el sorteig, celebrat ahir a Nyon, havia estat amable amb la Vecchia Signora.

FRASES

El nostre objectiu no canvia pel rival; només pensem en guanyar i poder arribar a la final
Diego Pablo Simeone
entrenador de latlético'
L'Atlético és un rival difícil, defensa molt bé i ens coneixem molt. Tots dos arribem bé
Emilio Butragueño
DIRECTOR DE RELACIONS INTERNACIONALS DEL MADRID
Real Madrid - Atlético
Anada el 2/5 i tornada el 9/5
Mònaco - Juventus
Anada el 3/5 i tornada el 10/5
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)