Barça

Simposi contra el ‘bullying'

Fundació FC Barcelona. Es va presentar ahir el primer simposi contra el ‘bullying', que afecta un de cada deu nens. Es farà demà i divendres a l'auditori 1899 del Camp Nou

La Fundació del FC Barcelona i el Col·lectiu FU van presentar ahir el primer simposi contra el bullying, que es farà demà i divendres a l'auditori 1899 del Camp Nou. Una vintena de periodistes, artistes, escriptors i una vintena de persones afectades pel bullying participaran i debatran en taules rodones. Un dels objectius del simposi és generar el que s'anomenarà Manifest Alan, un text que unirà la societat en un reclam comú per una legislació que doni a les escoles i les famílies mecanismes adequats contra el bullying. La presentació del simposi va estar presidida pel vicepresident de l'àrea social, Jordi Cardoner. Hi van participar també la directiva Maria Teixidor i l'escriptora i activista Lolita Bosch.

Per reforçar aquest simposi, el Col·lectiu FU i la Fundació FC Barcelona impulsen també una campanya de sensibilització sota l'etiqueta #contraelbullying que està protagonitzada pel jugador del primer equip Sergi Roberto, la jugadora de l'equip femení de futbol Marta Unzué i el jugador de l'equip de bàsquet Pau Ribas.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)