Barça

Futbol

Primera divisió

El Barça no té pietat de l'Osasuna (7-1) i es manté ferm en la lluita per la lliga

Triomf plàcid. Els blaugrana, amb un onze farcit de suplents, golegen els navarresos

El Barça, amb un onze farcit dels jugadors menys habituals, ha assolit aquesta tarda una plàcida victòria contra l'Osasuna, al qual ha golejat (7-1) amb dianes de Messi (2), André Gomes (2), Paco Alcácer (2) i Mascherano. La victòria, com no, l'ha començat a encarrilar Messi, que 12 minuts després de ser homenatjat pels seus 500 gols com a blaugrana ha recuperat l'esfèrica, ha encarat Sirigu i l'ha superat amb una rematada picada. Malgrat l'1-0, l'Osasuna s'ha mantingut tancat dins de la seva àrea, el que ha convertit el duel en un atac constant dels blaugrana, que no s'ha traduït en gaires ocasions degut al lent ritme en la circulació de la pilota. Tot i així, el Barça ha fet el segon, a la mitja hora de joc, en una centrada de Rakitic que André Gomes ha engaltat des del punt de penal.

Ensurt i festival

Semblava que el partit estava resolt, però aquesta percepció ha canviat tot just començar el segon temps, quan l'Osasuna ha retallat les distàncies en un llançament de falta de Roberto Torres que Ter Stegen s'ha empassat. De fet, i després d'una rematada amb el cap al pal de Mascherano, els navarresos han vorejat l'empat, en una volea de nou de Roberto Torres que Ter Stegen ha refusat amb els punys. L'ocasió, però, només ha estat un miratge, ja que a partir d'aquest moment el Barça ha fet una passada endavant i ha convertit el duel en un festival de gols. El 3-1 l'ha fet André Gomes, que ha aprofitat el refús al pal d'una rematada de Piqué per fer la seva segona diana de la tarda (57'). Tot seguit ha arribat el torn de Messi, que ha marcat el quart amb un excel·lent xut des de la frontal (61'). El següent ha estat Paco Alcácer, amb un xut des de l'interior de l'àrea, i que en el tram final ha completat la golejada amb una excel·lent diana, en què ha marcat a porteria buida després de regatejar el porter. Abans del 7-1 del valencià, però, s'ha produït un dels moments del partit, el primer gol de Mascherano amb la samarreta del Barça, en transformar un penal que li ha cedit Rakitic.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)