Barça

Mascherano s'estrena

Celebració. Va marcar el seu primer gol amb el Barça des del punt de penal i va coincidir amb el número 500 amb Luis Enrique a la banqueta

Javier Mascherano va fer història ahir en marcar el seu primer gol amb la samarreta del Barça. Ha necessitat 319 partits per estrenar-se i ho va fer des del punt de penal després que tots els seus companys li oferissin la possibilitat de llançar-lo. En un primer moment, Rakitic havia assumit la responsabilitat, però davant la insistència de la resta va cedir. El gol de Mascherano, a més, va significar el gol número 500 del Barça de Luis Enrique en totes les competicions. Ara n'acumula 501 repartits així: 321 en la lliga, 82 en la copa del Rei, 79 en la Champions, 5 en la supercopa d'Europa, i 6 en la supercopa d'Espanya i el mundial de clubs.

L'últim gol de Masche havia estat amb el Liverpool (25 de febrer del 2010) en un partit de la UEFA. L'argentí també va marcar 1 gol amb el River Plate, 2 amb el Liverpool i 5 amb la selecció argentina.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)