Barça

Segon debut de Ronaldinho

Barça Legends. El crac brasiler, ambaixador del Barça, jugarà avui (20 h) contra el Real Madrid Leyendas el primer partit amb l'equip d'exjugadors blaugrana, a les ordres de José Mari Bakero

Encara amb el gran record del triomf en el clàssic de lliga, Beirut serà l'escenari d'un altre partit entre el Barça i el Madrid. Aquest cop, els protagonistes seran exjugadors, però l'atenció estarà centrada en Ronaldinho. El brasiler, ambaixador del Barça, s'estrenarà amb el Barça Legends, un equip que entrena José Mari Bakero, i que disputarà avui un matx molt atractiu que es podrà seguir per Barça TV. A partir de les 20 h (hora catalana) a l'estadi Camille Chamoun Sports City de la capital del Líban, Ronaldinho i altres futbolistes, com per exemple Abidal, Nadal, Davids, Juan Carlos, Angoy, Luis García, entre d'altres, intentaran guanyar l'equip de José Antonio Camacho, en què jugaran exjugadors com ara César, Pavón, Morientes i Karembeu. La visita al Líban ha servit, a més de jugar el partit, per visitar una escola pública del país i comprovar l'aplicació del FutbolNet. A més, l'expedició blaugrana, encapçalada per Pau Vilanova, va visitar ahir el primer ministre del Líban, Saad Hariri.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)