Barça

Dinar cordial ambientat en el RCT Barcelona

Trobada tennística. Les directives de l'Espanyol i el Barça es van reunir a les instal·lacions on aquesta setmana es disputa el torneig

L'habitual dinar de directives entre l'Espanyol i el Barça va abandonar l'interior de qualsevol restaurant de la ciutat per celebrar-se al Reial Club de Tennis Barcelona, seu del Barcelona Open Banc Sabadell de tennis, i un dels epicentres esportius de la ciutat de Barcelona els últims dies i que encara ho serà durant el dia d'avui, amb la final del torneig.

Chen Yansheng –que actuava com a amfitrió– i Josep Maria Bartomeu, presidents de l'Espanyol i el Barça, respectivament, van presidir la trobada, que va transcórrer amb absoluta cordialitat. A més dels màxim mandataris, també van assistir al dinar el conseller delegat Ramon Robert i García Pont. La representació blaugrana va estar completada pels directius Jordi Cardoner, Jordi Mestre, Jordi Moix, Joan Bladé, Silvio Elías i Emili Rousaud. Allà al RCT Barcelona, les directives dels dos clubs van visitar els estands d'alguns patrocinadors, com per exemple Estrella Damm, on van brindar amb cervesa per un derbi esportiu i amb bon futbol, tot i que cadascú va desitjar la victòria del seu equip.

La novetat, respecte d'altres dinars previs al derbi barceloní, va ser la presència del president de l'Espanyol, Chen Yansheng, que no havia pogut assistir a cap altre dinar des que és el màxim mandatari blanc-i-blau.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)