Barça

La resolució, l'11 de maig

Acció civil de responsabilitat. L'Audiència de Barcelona donarà el seu veredicte sobre el procés judicial que enfronta Laporta amb la directiva del Barça el dijous de la setmana que ve

L'acció civil de responsabilitat està a punt de quedar resolta, després de molts anys de procés judicial. L'Audiència de Barcelona, tribunal que ha dut el cas, ha fixat el dijous 11 de maig com a dia per fer la votació i dictar el veredicte sobre l'acció civil de responsabilitat, i posarà fi al procés judicial que manté enfrontada la directiva del Barça –primer amb Sandro Rosell com a president i després amb Josep Maria Bartomeu– amb Joan Laporta i els seus directius, per pèrdues en el seu últim any de mandat per les quals la junta de Rosell va emprendre accions legals, des de l'any 2011.

L'Audiència de Barcelona va resoldre ahir sobre la pretensió del Barça, que defensava que Joan Laporta i els seus exdirectius havien esgotat el crèdit per cobrir les costes del procés a partir de l'acord extrajudicial amb l'asseguradora Zurich i gran part dels directius demandats inicialment pel club. D'aquesta manera, serà la sentència que es farà pública properament la que es pronunciarà sobre les costes del procés judicial.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)