Barça

“El Barça ho ha estat tot per a mi”

Jonathan dos Santos. L'exblaugrana, que compleix la tercera temporada al Vila-real, reconeix que “jugar al Camp Nou sempre és especial” i també va destacar la feina “increïble” de Luis Enrique, que el va entrenar al filial

“Jugar al Camp Nou sempre és especial, perquè Barcelona i el Barça ho han estat tot i encara ho són per tot el que han fet per mi com a jugador i persona.” Són paraules de l'exblaugrana Jonathan dos Santos –que amb 27 anys compleix la tercera temporada al Vila-real–, en una entrevista concedida al lloc web oficial del Barça. Serà el quart cop que visitarà l'estadi com a jugador del conjunt groguet, que arriba en la cinquena posició i aspirant al quart lloc, ara a cinc punts. El mexicà no descarta donar la sorpresa al Camp Nou i apropar-se a la zona Champions: “Depenem de nosaltres mateixos per quedar cinquens. Si quedem quarts serà una temporada espectacular, i si no, també ho serà. Físicament estem molt bé, i vam guanyar al Calderón, que és molt complicat. Tenim ganes de jugar contra el millor equip del món i hi anem amb la mentalitat de guanyar.”

Jonathan dos Santos, que va tenir Luis Enrique com a tècnic al Barça B, també va valorar la feina del tècnic asturià al primer equip blaugrana: “Ha guanyat vuit títols d'onze i podrien ser més. Ens va pujar a segona A i l'any següent vam fer història en quedar tercers en la segona divisió. Ja et pots imaginar si és bon entrenador, perquè nosaltres no érem estrelles i va aconseguir tot això. Ho ha fet de manera increïble, al Barça.”

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)