Barça

Futbol

La FIFA anul·la la sanció de Messi amb l'Argentina

Apel·lació. Considera que hi ha falta de proves i el jugador del Barça ja podrà jugar el proper partit contra l'Uruguai

La Comissió d'Apel·lació de la FIFA ha acceptat el recurs que va posar l'AFA en nom de Leo Messi i ha decidit anul·lar la sanció de quatre partits que en el seu dia li va posar la Comissió de Disciplina al jugador del Barça per haver pronunciat paraules injurioses contra un assistent en el partit que Argentina i Xile van disputar el passat 23 de març.

La Comissió d'Apel·lació va escoltar dijous la defensa de Messi i de la federació argentina i un dia després ha decidit anul·lar la sanció per falta de proves, tot i que sí considera reprovable la conducta de Messi. Apel·lació també ha anul·lat la multa de 10.000 francs suïssos que se li va posar al jugador. Messi ja havia complert un dels quatre partits de sanció, contra Bolívia. Després d'aquesta notícia, el jugador blaugrana podrà enfrontar-se a Uruguai en el següent partit que disputi la selecció argentina de classificació per al Mundial de Rússia.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)