Barça

Futbol

Primera divisió

“En tots els partits que queden pot haver-hi sorpreses”

Luis Enrique ha ofert aquest migdia una roda de premsa prèvia al partit contra el Vila-real de demà al Camp nou. Això és el més destacat:

Vila-real

“Esperem un partit semblant al de l'anada. Allà vam fer moltes coses bé i vam merèixer guanyar. És un equip molt treballat i és un dels més difícils”

Partit a partit

“El de demà és el partit més difícil que tenim, perquè és el proper, i estem centrats en aquest. Però tots els que ens queden són difícils i en tots pot haver-hi sorpreses”

Pendents d'ells mateixos

“Nosaltres hem de guanyar tots els partits per tenir opcions de ser campions. Primer hem d'estar pendents de què fem nosaltres; després, de la resta”

Doblet del Madrid?

“Jo em centro en el que puc controlat, que és el meu club, el meu equip. Tots els clubs tenen un club rival, però és millor centrar-se en el teu club”

Opcions a la lliga

“No sé quin percentatge tenim de guanyar-la, i no ho sap ningú. El nostre primer any la vam guanyar en la penúltima jornada; l'any passat, a l'última... I aquesta, sembla que es decidirà en l'última setmana”

Pressió

“Cada any és el mateix. Es tracta d'aguantar la pressió, i tens més opcions en funció de si ho aconsegueixes o no. Ens passa a tots”

Físic d'Iniesta

“Fa un parell de dies que entrena amb el grup sense problemes. El veig bé”

Futur del capità

“La trajectòria d'Iniesta al club l'hem gaudit tots, però no em toca a a mi parlar de res més”

El proper entrenador

“El dia de la meva presentació ja vaig definir com havia de ser l'entrenador del Barça, i he fet tot el què vaig dir”

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)