Barça

Digne és titular però marxa tocat

Reaparició. El defensa francès, que ha perdut pes en l'equip respecte a l'inici del curs, va estar molt atent en defensa i molt actiu en atac abans d'haver de sortir per molèsties a la cuixa dreta

Lucas Digne va ser per sorpresa a l'alineació de Luis Enrique, que va donar minuts al francès després de jugar només 113 minuts –13 minuts contra el Sevilla i 90 contra l'Osasuna– des de finals del mes de febrer. De fet, Digne no era titular, tret del matx contra els navarresos, des del 19 de febrer, en la jornada 23 de la lliga, contra el Leganés. Però a l'exlateral del Roma, que ahir contra el Vila-real va jugar en detriment de Jordi Alba, no se li va notar el poc rodatge i va fer una molt bona actuació, atent en defensa i aportant moltes coses en atac. Tot i que una pèrdua seva en camp propi va facilitar el primer atac perillós del Vila-real, Lucas Digne es va entendre molt bé amb Neymar. El defensa francès va intentar ajudar l'equip amb assistències als companys d'atac, i fins i tot hauria pogut marcar en la segona part, però va calcular malament la potència del seu xut i va acabar en res.

Després del gol de Suárez, Digne va parlar amb la banqueta tot posant-se la mà a la part posterior de la cuixa dreta, i malgrat que no se'l va veure gens reprimit a l'hora de córrer els minuts que es va mantenir sobre la gespa, va ser substituït per Alba.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)