Barça

futbol

barça

El Barça comunica a Masip que no compta amb ell

Només dos porters. El club ha decidit que a partir d'ara el tercer porter serà el del filial i per aquest motiu finalment no renovarà el sabadellenc

El Barça comença a confeccionar la plantilla de la temporada que ve. A més de pensar i treballar ja en possibles incorporacions estiuenques, la secretaria tècnica també té clar quines baixes vol donar. Per a algunes es necessita una oferta que vingui de fora, però d'altres depenen del club. I ahir es va prendre la primera decisió, que afecta un membre del primer equip, ja que el club blaugrana va comunicar a Jordi Masip (acaba contracte el 30 de juny) que no compta amb ell per a la temporada que ve, tot i que a principi d'aquest any el Barça i el porter de Sabadell havien acordat de manera verbal la continuïtat del vallesà, que acceptava així seguir un any més al Barça malgrat no jugar gairebé mai. L'adéu de Luis Enrique, gran valedor de tenir tres porters al primer equip, però, ha capgirat la truita. Sembla que el proper entrenador de l'equip, que el club encara no ha fet oficial no vol tenir tres opcions per a la porteria del primer equip. La idea del nou tècnic sembla que és tenir dos porters del primer equip –Marc-André ter Stegen i Jasper Cillessen– i fer pujar el porter del filial sempre que ho necessiti. Per aquest motiu, el Barça ha decidit prescindir dels serveis del porter català, que ara haurà de buscar equip.

Segons algunes informacions sorgides els últims dies, Jordi Masip, que tenia previst seguir al Barça, havia desestimat algunes ofertes, per exemple la del Red Bull Salzburg d'Òscar Garcia, que li havia promès que lluitaria de tu a tu amb l'altre porter de l'equip.

Gairebé inèdit

Amb el canvi d'equip obligat que se li presenta ara a Masip, el català buscarà l'oportunitat de tenir minuts, una cosa que no passa des que va pujar al primer equip del Barça. L'estiu del 2014, amb l'arribada de Luis Enrique a la banqueta blaugrana, Jordi Masip va deixar el Barça B i va passar a formar part de la plantilla del primer equip. El tècnic asturià sempre ha parlat dels seus tres porters –els dos primers anys, Bravo i Ter Stegen, i aquest últim, l'alemany i Cillessen–, però la realitat és que el de Sabadell ha estat sempre, molt clarament, l'última opció del cos tècnic.

En tres temporades com a porter del Barça, Masip només ha disputat quatre partits: tres de copa i un de lliga. En la temporada 2014/15, el porter de Sabadell va jugar la tornada dels setzens de final de la copa del Rei contra l'Osca – que va acabar guanyant el Barça 8-1– i l'última jornada de lliga contra el Deportivo, amb el Barça ja campió –va acabar 2-2–, els dos matxs al Camp Nou. El curs 2015/16, Masip va disputar els dos partits dels setzens de final de la copa contra el Villanovense (0-0 i 6-1). Aquesta temporada, però, el català s'ha quedat en blanc, ja que no va tenir minuts ni en l'eliminatòria de copa contra l'Hèrcules.

SE'N VA

Masip ja sap que no renovarà amb el Barça i que haurà de buscar equip per al curs que ve

TERCER PORTER

Només ha jugat quatre partits en tres temporades: tres de copa i un de lliga
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)