Barça

Piqué rep l'alta i ja és a casa

Pendent d'evolució. El central va passar la nit de dissabte a diumenge a l'hospital i tampoc s'havia entrenat durant la setmana per culpa d'un virus

Després de passar part del dia i la nit de dissabte a diumenge ingressat a l'hospital Vall d'Hebron per culpa d'un virus estomacal que li havia impedit entrenar-se al llarg de la setmana i també viatjar per jugar a Las Palmas, Gerard Piqué va rebre ahir l'alta hospitalària, segons van informar els serveis mèdics del club a primera hora de la tarda. En l'informe mèdic, també es va afegir que el jugador “seguirà amb el tractament per recuperar-se del malestar general” i que “l'evolució marcarà la seva disponibilitat”.

Si no hi ha cap contratemps més, doncs, i l'evolució és favorable, tot indica que el central català hauria d'estar disponible per als dos compromisos que li queden al conjunt blaugrana fins a final de temporada: l'última jornada de lliga, diumenge vinent contra l'Eibar, i la final de copa, el 27 de maig al Vicente Calderón contra l'Alavés.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)