Barça

Igualen la seva millor ratxa de victòries

Segon cop. El Barça ja havia encadenat al març sis triomfs en la lliga, fins que va perdre a Riazor. Ara, des de la derrota a Màlaga, ho ha guanyat tot

La d'ahir va ser la sisena victòria consecutiva del Barça en la lliga, i iguala d'aquesta manera la seva millor ratxa en el campionat. Des d'aquella derrota a La Rosaleda el 8 d'abril, tres dies abans de visitar el Juventus Stadium, quan els blaugrana tornaven a dependre d'ells mateixos després de l'ensopegada del Madrid en el derbi, tot han estat triomfs per als de Luis Enrique: contra la Real Sociedad (3-2), al Bernabéu (2-3), contra l'Osasuna (7-1), en el derbi (0-3), contra el Vila-real (4-1) i ahir. 18 punts sumats dels últims 18, amb 24 gols a favor i 7 encaixats, que permetran arribar a l'última jornada amb possibilitats de guanyar la lliga. L'anterior vegada que el conjunt blaugrana va encadenar també sis victòries en la lliga va ser al febrer i l'inici del març: contra l'Athletic (3-0), a Mendizorrotza (0-6), contra el Leganés (2-1), al Calderón (1-2), contra l'Sporting (6-1) i contra el Celta (5-0). La ratxa es va truncar a Riazor (2-1).

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)