Barça

Homenatge a Luis Enrique

Última jornada. El FC Barcelona prepara un petit reconeixement al tècnic asturià després del partit contra l'Eibar, que serà l'últim que dirigirà al Camp Nou. Serà senzill i sobri

Segons va iformar el programa Tu diràs de Rac1, el FC Barcelona està preparant un homenatge a Luis Enrique en el partit de diumenge, l'últim que dirigirà al Camp Nou després de tres temporades com a tècnic del primer equip. El club vol que l'afició pugui retre una última ovació a l'asturià, a qui encara li quedarà dirigir la final de la copa del Rei al Vicente Calderón. Els actes d'aquest petit homenatge, que serà sobri i senzill, perquè Luis Enrique no és partidari d'excessiu protagonisme, es faran després del partit contra l'Eibar. Abans el Barça necessita sumar els tres punts perquè encara tindrà possibilitats de guanyar la lliga, que es decidirà en aquesta última jornada.

En aquestes tres temporades, Luis Enrique ha aconseguit sumar un total de vuit títols: dues lligues, dues copes del Rei, una supercopa d'Espanya, una Champions, una supercopa d'Europa i un mundial de clubs. I podria sumar-hi una copa del Rei més si el 27 de maig supera l'Alavés a Madrid. Un balanç d'èxit per a un tècnic molt estimat pels seguidors.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)