Barça

Retorn a la feina amb els ulls posats en Masche i Piqué

Recta final. Luis Enrique està pendent de recuperar els centrals, que no juguen des del matx contra el Vila-real, perquè puguin disputar la final de la copa del Rei, dissabte contra l'Alabés

El Barça començarà a preparar avui a partir de les onze, a la ciutat esportiva Joan Gamper, l'últim partit de la temporada, la final de la copa del Rei, que podria alegrar una mica els cors culers només una setmana després de perdre la lliga a mans del Madrid. Luis Enrique viurà, doncs, un dels seus últims entrenaments com a tècnic del Barça, i ho farà amb una preocupació important: amb quins defenses podrà comptar per al seu últim partit? L'asturià encara té, ara com ara, dos dubtes en els seus homes més importants, Gerard Piqué i Javier Mascherano. Amb la ja segura absència de Sergi Roberto per sanció –tot i que el de Reus també té una lesió muscular que no li permetria jugar contra l'Alabés–, el cos tècnic blaugrana està pendent de si Piqué superarà de manera definitiva el virus estomacal que el va deixar fora de les dues últimes jornades de lliga contra Las Palmas i l'Eibar.

El central barceloní no va entrar en la convocatòria del matx contra el conjunt basc fa pocs dies perquè no estava encara del tot recuperat malgrat que ja s'havia entrenat en un parell d'entrenaments amb els companys. Per tant, si no hi ha una sorpresa majúscula, el català s'exercitarà avui també amb el grup i s'espera que pugui acomiadar la temporada des de la gespa.

Mascherano i la dreta

Luis Enrique també desitja que Javier Mascherano pugui jugar dissabte contra l'Alabés al Calderón, però l'argentí no ho té tan fàcil. El polivalent futbolista es va fer una lesió muscular al bíceps femoral de la cama dreta durant l'escalfament previ al partit contra Las Palmas i no ha tornat a jugar. Luis Enrique té clar que el vol com a recanvi de Sergi Roberto al lateral dret per a la final de copa, però es manté la incògnita de si podrà estar a disposició de l'entrenador per acomiadar la temporada. En aquests tres entrenaments previs a la final de dissabte s'haurà de veure si l'argentí pot treballar amb normalitat o si, per contra, Luis Enrique ha de recórrer a un altre jugador de la plantilla. Si Mascherano no arriba, qui té més números d'ocupar la banda dreta de la defensa és André Gomes. El portuguès ha tingut minuts contra Las Palmas i contra l'Eibar en aquesta posició, i Luis Enrique sempre ha lloat la capacitat d'adaptació a qualsevol posició del camp del portuguès.

DUES INCÒGNITES

Piqué i Masche són peces clau a la defensa però no se sap si podran jugar dissabte

PIQUÉ

Arrossega un virus estomacal, però fa uns dies ja es va entrenar amb el grup

MASCHERANO

No està clar que es recuperi a temps de la lesió muscular que es va fer a Las Palmas
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)