Barça

Quatre trens i 13 autocars fan camí

Afició. Fins a 2.100 aficionats culers aniran i tornaran a Madrid avui amb FCBDesplaçaments, repartits en trens i autocars que sortiran durant el matí d’avui des de les quatre capitals catalanes, mentre que la resta ho faran per lliure

Una final més: l’afició del Barça es desplaça massivament per viure en directe l’esperada consecució d’un nou títol, una nova copa del Rei. La proximitat i bona comunicació entre Catalunya i Madrid ha fet que la gran majoria de seguidors que seran aquesta nit al Vicente Calderón faran el viatge pel seu compte. En canvi, 2.100 socis i aficionats culers han decidit traslladar-se amb FCBDesplaçaments, que ha organitzat quatre trens TAV i fins a 13 autocars per aquesta final. Els més matiners seran els 500 aficionats que facin el viatge amb autocar, i és que una desena d’autocars sortiran des del Camp Nou a les 6, i uns altres tres ho faran des de les altres capitals catalanes: de Girona –a les 5–, i de Tarragona i Lleida –a les 7–. A partir des les vuit del matí serà el torn dels trens. Des de les 8.11 h i fins a les 10.40 h sortiran esglaonadament els TAV des de Girona –el primer–, i de Barcelona, els altres. Aquesta ha estat l’opció més escollida entre els que viatjaran amb el club, ja que els trens traslladaran fins a 1.600 persones fins a Madrid. Tots seran traslladats a la fan zone de l’Antiguo Matadero de Madrid i tornaran a casa després de la final. A qui surti de Barcelona amb els viatges organitzats, el Barça permetrà aparcar tot el dia a les instal·lacions del Camp Nou, viatgin amb autocar o amb tren.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)