Barça

La mala sort de Masche

Lateral dret. L’argentí va haver de marxar en llitera en el minut 8 per un trau al cap i una lesió al genoll; André Gomes va substituir el quart capità a la defensa i va donar una assistència

Vestit de carrer, amb crosses, una gasa al cap, el rostre molt seriós i assegut al podi dels guanyadors sense participar gaire activament. Aquest era l’aspecte de Javier Mascherano en la celebració del Barça per la copa, i ben segur que no era la que esperava. L’argentí, que havia rebut l’alta mèdica al matí, va ser titular per cobrir l’absència de Sergi Roberto, però l’alegria de l’argentí va durar ben poc. En el minut 8 el blaugrana va saltar amb Marcos Llorente, van topar de cap i Masche va caure malament. Mà al genoll dret i sang al cap. Els metges del Barça van saltar ràpidament a atendre el futbolista, que, a més, havia quedat mig grogui. Els doctors del Barça van demanar ràpidament el canvi, i Mascherano va haver de sortir del terreny de joc en llitera. Segons va informar el Barça durant el partit, Mascherano es va fer una ferida contusa frontal amb commoció que va requerir sutura i una lesió al genoll dret. El futbolista s’haurà de sotmetre a proves específiques per conèixer l’abast exacte de la lesió, i saber quin grau d’amargor ha tingut, a nivell personal, el final de temporada.

André Gomes va tornar a ser l’escollit com a recanvi d’emergència per al lateral dret, i va oferir una molt bona actuació sobre la gespa del Calderón. El portuguès es va entendre molt bé amb Rakitic, va estar molt atent en les tasques defensives i, a més, va tenir un molt bon criteri a l’hora de pujar per la banda i ajudar l’equip en atac. De fet, així va arribar la tercera assistència de la temporada, la primera en la copa, la que va donar a Neymar perquè avancés el Barça després de l’empat de Theo.

MASCHERANO

Es va fer un trau al cap i una lesió al genoll dret en una topada amb Marcos Llorente

ANDRÉ GOMES

Va tornar a actuar a la banda dreta de la defensa i va donar una assistència de gol
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)