Barça

Brindis tornant de Madrid

Viatge de retorn. No hi va haver gaire eufòria, però sí que el president Bartomeu, Luis Enrique i Iniesta van brindar. Piqué, que ha anat als Estats Units, no va tornar a Barcelona

Com és tradicional, va córrer el cava en el viatge de retorn del FC Barcelona des de Madrid després d’haver guanyat la copa contra l’Alavés. Hi havia alegria després de tancar la temporada amb un títol i es va produir el clàssic brindis amb el trofeu present. Van aixecar la copa el president, Josep Maria Bartomeu; els directius responsables del futbol professional, Jordi Mestre i Javier Bordas; el tècnic asturià, Luis Enrique Martínez, i el capità, Andrés Iniesta. No va participar en el brindis el director esportiu, Robert Fernández, que no va tornar amb l’avió de l’equip

També hi va haver un futbolista que no va tornar a Barcelona amb la resta de l’expedició, Gerard Piqué, que va viatjar des de Madrid als Estats Units.

El viatge va ser l’últim com a blaugrana d’una bona part del cos tècnic, que marxa amb Luis Enrique, i també d’alguns dels jugadors que formen part de la plantilla. Molts portaven pilotes com a record de la final i Mathieu i Unzué se les van fer signar com a record per tots els membres de la plantilla.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)