Barça

La plantilla, molt agraïda

Luis Enrique. L’asturià, ja extècnic blaugrana, va rebre ahir la gratitud de diversos futbolistes del Barça a través de les xarxes socials

El pas de Luis Enrique per la banqueta blaugrana va acabar dissabte a Madrid, però ahir encara va rebre mostres d’agraïment després de tres anys al club. Diversos jugadors de la plantilla van compartir a través de les xarxes socials fotografies i paraules de reconeixement cap a l’asturià. El capità, Andrés Iniesta, va recordar l’etapa de Luis Enrique com a futbolista, en què també van coincidir, i també com a entrenador assegurant que “ha estat un plaer” en l’aspecte “esportiu i personal”, i li va desitjar molta sort, igual que va fer Messi. “Et desitjo tota la sort en la teva nova etapa. Gràcies per aquests anys”, va escriure l’argentí. Els altres membres del trident, Suárez i Neymar, també van publicar missatges d’agraïment. Ter Stegen, Umtiti, Digne, Sergi Roberto i fins i tot Carles Aleñá, entre d’altres, també van desitjar sort a Luis Enrique.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)